Cofetăria Silvian - Gustul face diferența!


 
Despre noi

Cofetăria, patiseria, ciocolateria, gelateria, Silvian se remarcă pe piața de specialitate prin calitatea produselor, atitudinea față de client, dar și caracterul inedit pe care îl propune - promovarea dulciurilor la nivel de veritabilă artă.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferența! Activ încă din anul 1995, Silvian este un brand fondat de Silvian Miron, maestru în arta culinară, specializat internațional în creații din zahăr și ciocolată, singurul profesionist român membru în Uniunea Internațională a Patiserilor, a Cofetarilor și a Preparatorilor de înghețată și totodată, singurul român care a primit Trofeul de aur "Arch of Europe", pentru excelență și prestigiu antreprenorial, acordat de organizația internațională Business Initiative Directions.

Silvian oferă, atât prin unitățile proprii, cât și prin alte magazine, o gamă completă de produse de cofetărie, patiserie și chiar gelaterie. Sediul central se află în Constanța, în zona Casa de Cultură, locul unde se realizează și producția tuturor dulciurilor. În afară de această locație, Silvian mai deține două magazine în Constanța, unul în Mangalia și unul în Buzău, urmând ca în viitor să se extindă atât în ceea ce privește numărul de sedii și magazine de desfacere, cât și diversificarea gamei de produse. În funcție de solicitările clienților și ale pieței în general, Silvian oferă mereu produse exclusive.

O specialitate importantă este cea al torturilor - Silvian excelează în realizarea acestui sortiment prin creații cu totul speciale, personalizate în funcție de contexte festive, de ideile și de visele clienților săi. Cu o echipă profesionistă de cofetari, Silvian reușește să transforme imaginația în realitate. Silvian s-a remarcat prin torturi realizate pentru personalități importante din România, atât și pentru diverse evenimente inedite, din România cât și din afara țării.

La comandă, Silvian poate oferi torturi pentru nunți, botezuri și zile onomastice, dar și torturi și servicii complete de specialitate pentru evenimente corporate, conferințe, forumuri de afaceri și alte evenimente business, fie că aceastea au loc pe litoralul românesc, în București sau în alte orașe apropiate.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferența!
Vă invităm să ne vizitați și pe facebook pentru a cunoaște în universul creativ al dulciurilor.
Puteți face rezervări telefonic sau ne puteți scrie prin intermediul secțiunii de sugestii.
Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să ne cunoaștem.


 

 
Contact online, sugestii și reclamații


Nume:  
Telefon:  
E-mail:  
Solicitare:  


Comentarii:

Introdu caracterele roșii: 63379


 


Copyright © 1995*2017 - Silvian Star s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy - 19.10.2017, - Silvian Stats