Cofetăria Silvian - Gustul face diferența!


 
Produse

Cofetăria, patiseria, ciocolateria, gelateria, Silvian este specializată în producerea și vanzarea de produse de patiserie, gelaterie și cofetărie, oferindu-vă adevărate creații delicioase aromate, pe care le puteți savura în fiecare zi sau la ocaziile speciale din viața dumneavoastră - nunți, botezuri, aniversări, onomastice, majorate, absolviri, sărbatori de Paște, Crăciun sau Anul Nou.

Patiseria este arta de a pregăti preparate gustoase și de a le prezenta cât mai agreabil olfactiv, vizual și gustativ, oferind astfel consumatorilor plăcerea de a le savura. Arta cofetăriei este clădită prin calitatea ingredientelor naturale, fără coloranți sau conservanți chimici, diversitatea cremelor și aromelor utilizate, dar mai ales prin pasiunea cu care echipa noastră de maeștrii cofetari creeaza produsele delicioase. Cofetăria Silvian - Gustul face diferența!

Cofetăria Silvian dispune de laborator propriu de cofetărie și patiserie, cât și de puncte de desfacere proprii, unde comercializăm o gamă diversă de produse de cofetărie, gelaterie și patiserie printr-o ofertă generoasă de produse tradiționale, clasice, cât și produse moderne din ingrediente naturale: prăjituri, cozonaci, torturi aniversare personalizate la comandă, torturi nuntă, comenzi cozonaci Paște și Crăciun, torturi botez, miniprăjituri, bomboane, fursecuri.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferența! Imaginează-ți un tărâm fantastic, un atelier fermecat cum numai în povesti ai mai întâlnit. După ce vei păși în ChocoArt, atelierul de ciocolată de la Silvian, aflat în centrul orașului Constanța, vei lucra câteva piese din ciocolată și vei descoperi un talent nebănuit până în acel moment. Te vei descoperi ca un mic artist și vei privi cu siguranță cu alți ochi ciocolata, nu va mai fi un simplu aliment. Ciocolata va avea gust mai bun, pentru că îți vei aminti mereu de momentele de la ChocoArt.

Vă invităm să ne vizitați și pe facebook pentru a cunoaște în universul creativ al dulciurilor.
Puteți face rezervări atât telefonic cât și prin intermediul acestui site la secțiunea de comenzi.


 

 
Contact online, sugestii și reclamații


Nume:  
Telefon:  
E-mail:  
Solicitare:  


Comentarii:

Introdu caracterele roșii: 67749


 


Copyright © 1995*2017 - Silvian Star s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy - 19.10.2017, - Silvian Stats